Мнение от значение

Мнението на децата и младите хора има значение! Те имат право да изказват своето мнение по всички въпроси, които ги засягат и възрастните са длъжни да взимат това мнение под внимание.

И понеже възрастните в България все още не умеят да слушат добре гласа на децата и младежите, Национална мрежа за децата стартира кампанията МНЕНИЕ ОТ ЗНАЧЕНИЕ. С нея искаме да покажем на българските деца и младежи (под 19 години), че техният глас трябва и може да бъде чут от възрастните, в това число и от най-високопоставените – директори, кметове, депутати, министри.

Този уебсайт е мястото, където всички активни млади хора ще могат да споделят своето мнение по ключови въпроси, свързани с училището, семейството, здравето и др. Ние обещаваме да предадем това мнение на възрастните, които взимат решенията, и да им напомним, че българските деца и младежи имат право да бъдат чути и че това, което казват, е от значение.

Първата тема, която избрахме, е посветена на проблема със състоянието на училищните тоалетни. След като съберем мненията и предложенията на младите хора как ситуацията да се промени, ще ги обобщим и ще ги представим пред институциите с искане да се вземат конкретни мерки.

Share |
Регистрирай се и ще можеш да оставиш мнението си!
Нашата тоалетна е номер 1!
Тоалетна в Ямбол – познайте училището!
Гаден училищен кенеф!
виж всички снимки
 • Анкета

  Колко често използваш тоалетната в училище?Брой анкетирани: 19

  Винаги, когато ми се ходи
  16%
  Рядко, само по спешност
  32%
  Не я ползвам... Не смея
  53%
 

Необходимо е да влезнете във вашия акаунт

Необходимо е да Влезете във вашият акаунт за да можете да оценявате картинка.

Ако все още нямате регистрация, Вие можете да се регистрирате тук.