Включи се!

Не си доволен от състоянието на училищната си тоалетна? Има страшно много неща, които можеш да направиш, за да промениш това! Ето ти само няколко готини идеи, ти импровизирай с всичко останало!

Идея №1:

Напиши мнението си за училищната тоалетна в този сайт и дай предложение как нещата могат да се оправят! Ние ще внесем твоето мнение пред министъра на образованието.

Идея №2:

Качи снимка на гадната си училищна тоалетна в конкурса на сайта. Ние ще подадем сигнал на РИОКОЗ (хората, които следят за хигиената в училищата) и те ще дойдат да проверят ситуацията. Ако е наистина зле – ще наредят да се оправи тоалетната.

Идея №3:

Разкажи на родителите си за лошите условия в училищните тоалетни и ги помоли да обсъдят това с класния ти ръководител и с директора на училището. Кажи на съучениците си да направят същото.

Идея №4:

Събери свои съученици, които искат да видят тоалетните оправени, и създайте инициативна група. Направете проект за промяна на училищната тоалетна.

Идея №5:

Направи онлайн петиция със заглавие “Искаме нови училищни тоалетни в ХХХ СОУ” и покани всички свои съученици да я подпишат.

Идея №6:

Направи Facebook група със заглавие “За нови тоалетни в … СОУ в град/село ….” и покани всички свои приятели, учители и родители да се присъединят към нея.

Идея №7:

Заедно със свои съученици и с подписа на твоите родители изпрати писмо до кмета на своята община, в което искаш да бъдат отпуснати пари за оправянето на тоалетните. Можеш и да изтеглиш и попълниш примерното писмо, което сме подготвили.

… има стотици други начини, по които можеш да промениш ситуацията – важно е да действаш! Твоето мнение наистина е от значение!

Файл за сваляне Име на файл 1 (20Kb)
Share |
Регистрирай се и ще можеш да оставиш мнението си!
Нашата тоалетна е номер 1!
Тоалетна в Ямбол – познайте училището!
Гаден училищен кенеф!
виж всички снимки
 • Анкета

  Тоалетна чиния или дупка в подаБрой анкетирани: 18

  Тоалетна чиния
  61%
  Дупка в пода
  39%
  Все ми е едно
  0%
 

Необходимо е да влезнете във вашия акаунт

Необходимо е да Влезете във вашият акаунт за да можете да оценявате картинка.

Ако все още нямате регистрация, Вие можете да се регистрирате тук.