КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА УЧИЛИЩНАТА СИ ТОАЛЕТНА?

Скъпи приятели,

Коментарите по темата “Малка или голяма е нуждата от нови училищни тоалетни” вече са затворени.

Екипът на Национална мрежа за децата ви благодари от сърце за участието, за честно изказаното мнение и желанието да се включите в разрешаването на проблема с училищните тоалетни.

Вашите мнения са събрани и ще бъдат представени пред институциите, от които зависи оправянето на тоалетните. Надяваме се съвсем скоро да съобщим добрата новина – че е взето решение за ремонт на всички училищни тоалетни в България.

Share |

здравейте, в нашата тоалетна поне си има врати но те не могат да се заключват и когато някое дете от втори или трети клес влезе там по-големите(от шести седми клас) бутат вратата за да видят.Също така растоянието от вратата до земята е около 10-15 сантиметра и момчетата гледат отдоло.А най- гадното е че  ако чистачките [...]

star Публикувано от : ivi25 на 27.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Здравейте!!!В моето училищте тоалетните са много зле.Нашата тоалетна е външна и през студеното време ходим навън и се борим за вътрешни тоалетни.В нея няма врати,тоалетна хартия и други.Понякога стискам по цял ден,защото не ми се ходи в тоалетната,защото мирише.Повечето момичета ходим в учителската,там поне има врата.

star Публикувано от : bonii97 на 27.10.2010 star Коментари: (1)

в моето у-ще тоалетните са 5женски и пет мъжки.в тоалетните пушат големи и пикаят на плочките пред тоалетната.в тоалетните няма сапун,няма топла вода,няма хартия.няма лампи и прозорци и вътре е тъмно.около тоалетната има много лай*н*.аз не влизам там но моите приятели са ми казвали какво е.

star Публикувано от : mimok_151 на 26.10.2010 star Коментари: (1)

Нашата  тоалетна е УЖАСНА !!! Просто нямам думи … Там смарди на УЖАС ….. една тоалетна дори е запушена те се изхождат изван дупките и повечету деца ходят в УЧИТЕЛСКАТА тоалетна но дори там намерихме едно голямо …. Та така ми се иска да я поправят да я направят по – голяма да има чешми  и да я [...]

star Публикувано от : malkata_mimi3 на 26.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Абе, верно в някои училища тоалетните стават… Ама всички знаете, че тва изобщо не е навсякъде. Квото и да си говорим, НИКОЙ не се кефи да ходи в тоалетната в училище, като тоалетната е изпочупена, супер мръсна и СМЪРДИ. И не може да не сърди и в коридора, щото тук там няма врати.

star Публикувано от : Smile на 26.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Училищните тоалетни

Тоалетните в училище са в безобразно състояние. Бих се зарадвал да видя директора да се опита да ги изчисти. Може и да оцени полжението…

star Публикувано от : atila на 22.10.2010 star Коментари: (1)

Тоалетните в моето училище изобщо за нищо не стават. По едно време щяха да слагат сапун, ама както го сложиха така и спряха да пълнят резервоарите и сега пак нямаме нищо. Трябва да има сапун и да се чистят по-често, иначе миришат лошо и хорат аги избягват.

star Публикувано от : pepi14 на 22.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Тоалетните В СМГ

Тоалетните ни са супер. Чисти са, няма драсканици по тях и ако не се бях наплашил от тоалетните в старото ми училище, бих ги ползвал с удоволствие. Няма да качвам гадна снимка защото нямам такава.

star Публикувано от : Kamen на 22.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Нашата тоалетна е номер 1!

Нашата тоалетна е номер 1!

star Публикувано от : mihailstefanov на 22.10.2010 star Коментари: (3)
Регистрирай се и ще можеш да оставиш мнението си!
Нашата тоалетна е номер 1!
Тоалетна в Ямбол – познайте училището!
Гаден училищен кенеф!
виж всички снимки
 • Анкета

  Тоалетна чиния или дупка в подаБрой анкетирани: 18

  Тоалетна чиния
  61%
  Дупка в пода
  39%
  Все ми е едно
  0%
 

Необходимо е да влезнете във вашия акаунт

Необходимо е да Влезете във вашият акаунт за да можете да оценявате картинка.

Ако все още нямате регистрация, Вие можете да се регистрирате тук.