КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА УЧИЛИЩНАТА СИ ТОАЛЕТНА?

Скъпи приятели,

Коментарите по темата “Малка или голяма е нуждата от нови училищни тоалетни” вече са затворени.

Екипът на Национална мрежа за децата ви благодари от сърце за участието, за честно изказаното мнение и желанието да се включите в разрешаването на проблема с училищните тоалетни.

Вашите мнения са събрани и ще бъдат представени пред институциите, от които зависи оправянето на тоалетните. Надяваме се съвсем скоро да съобщим добрата новина – че е взето решение за ремонт на всички училищни тоалетни в България.

Share |

WC

Toaletnite sa ujasni!!! Trqbva da se remontirat ! A i nie trqbva da gi pazim,zashtoto nie gi sasipvame,a i iskame da sa novi!Taka che,.. AA i se raznasqt mn bolesti

star Публикувано от : levski_fen97 на 30.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Uchilishtnite toaletni sa otvratitelni.Mislq che se nujdaqt ot remont. Ne e nujno da se stiskame kogato ni se prihodi do toaletnatasamo zashtoto sa mizerni.

star Публикувано от : megi_t0o0oo на 28.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Тоалетната в училище ли … не ми се говори за нея ;ьь Мръсна , миризлива ама иначе с алуминиева дограма , която е начупена . Вече сигурно две години дръжките на вратите са развалени и всеки ден поне 3 човека се заключват вътре .. Просто е под сякъква критика …

star Публикувано от : tanchet0o на 28.10.2010 star Коментари: (1)

КОГАТО НЯКОЙ ЧУЖДЕСТРАНЕН ХУДОЖНИК ОТНОВО ИЗОБРАЗИ ДЪРЖАВАТ НИ КАТО КЛОЗЕТ НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ. ЯВНО  ЖИЗНЕНОВАЖНО ЗА ВСИЧКИ НАС Е ДА СЕ ИЗАКАМЕ НА ЧИСТО. Чувала съм за родители, които отказват да запишат децата си в училища с доказано добри преподаватели и висок рейтинг, само защото кенефите не били хубави. Срамна работа.

star Публикувано от : klara на 28.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Здравейте, поздравления за поредната чудесна инициатива! Аз съм майка на първолачка и – да – влизах в тоалетните. По-добре да не го бях правила. Така нямаше да се сблъскам с абсолютно същата гледка, миризма и безнадеждност както отпреди почти 30 години! Допускам, че и самите тоалетни са същите, не само гледката. Това е недопустимо за [...]

star Публикувано от : Mama Memi на 28.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

здравейте, в нашата тоалетна поне си има врати но те не могат да се заключват и когато някое дете от втори или трети клес влезе там по-големите(от шести седми клас) бутат вратата за да видят.Също така растоянието от вратата до земята е около 10-15 сантиметра и момчетата гледат отдоло.А най- гадното е че  ако чистачките [...]

star Публикувано от : ivi25 на 27.10.2010 star Коментари: Коментарите са изключени

Здравейте!!!В моето училищте тоалетните са много зле.Нашата тоалетна е външна и през студеното време ходим навън и се борим за вътрешни тоалетни.В нея няма врати,тоалетна хартия и други.Понякога стискам по цял ден,защото не ми се ходи в тоалетната,защото мирише.Повечето момичета ходим в учителската,там поне има врата.

star Публикувано от : bonii97 на 27.10.2010 star Коментари: (1)

в моето у-ще тоалетните са 5женски и пет мъжки.в тоалетните пушат големи и пикаят на плочките пред тоалетната.в тоалетните няма сапун,няма топла вода,няма хартия.няма лампи и прозорци и вътре е тъмно.около тоалетната има много лай*н*.аз не влизам там но моите приятели са ми казвали какво е.

star Публикувано от : mimok_151 на 26.10.2010 star Коментари: (1)
Регистрирай се и ще можеш да оставиш мнението си!
Нашата тоалетна е номер 1!
Тоалетна в Ямбол – познайте училището!
Гаден училищен кенеф!
виж всички снимки
 • Анкета

  Колко често използваш тоалетната в училище?Брой анкетирани: 19

  Винаги, когато ми се ходи
  16%
  Рядко, само по спешност
  32%
  Не я ползвам... Не смея
  53%
 

Необходимо е да влезнете във вашия акаунт

Необходимо е да Влезете във вашият акаунт за да можете да оценявате картинка.

Ако все още нямате регистрация, Вие можете да се регистрирате тук.